OVJERENI PRIJEVODI TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

Ovjereni prijevodi tehničke dokumentacije područje su u kojem Studio Nixa prijevodi ima dugogodišnje iskustvo. Konzistentnost terminologije tehničkih tekstova često postaje kamen spoticanja i unutar jedne organizacije i na jednom jeziku, a kamo li tek kada se krene u proces prevođenja na strani jezik, ili na više stranih jezika.

Budući da je dio naše ideje poslovanja i strategije razvitka uporaba najmodernije tehnologije, Studio Nixa prijevodi posjeduje u organiziranom obliku pohranjenu veliku bazu memorija za najučestalije prijevode prikupljenu iz već izrađenih prijevoda. Kvalitentno upravljane prijevodne memorije pridonose konzistentnosti svakog slijedećeg prijevoda, skraćivanju rokova isporuke prijevoda te naravno smanjivanju cijene.

Prijevodi koje isporučujemo klijentu uvijek su u vizualno identičnom formatu s izvornikom. Stručni savjetnici koji nam pomažu pri pripremi prijevoda za navedena tehnička područja su ovlašteni inženjeri elektotehnike, građevine i strojarstva. Obratite nam se s povjerenjem i prepustite Studiju Nixa svoje prijevode tehničke dokumentacije. Mi ćemo za vas te prijevode napraviti na najbolji, najbrži i dugoročno najisplativiji način!